Élet+Stílus: Tom Cruise egyelőre hiába hősködött | hvg.hu – hvg.hu

A Top Gun- és a Mission: Impossible-folytatás premierjét is elhalasztották.

Elhalasztotta a koronavírus-járvány új hulláma miatt a Paramount Pictures Tom Cruise két új filmje, a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible 7. bemutatását.

A Top Gun-folytatás 2022. május 27-én, a Mission: Impossible 7. pedig 2022. szeptember 30-án kerülhet a mozikba.

Úgy volt, hogy a Top Gunt, amelynek bemutatását már többször elhalasztották a pandémia miatt, még hálaadás előtt, november 19-én elkezdik forgalmazni Észak-Amerikában. A filmstúdióknak a járvány miatt folyamatosan át kell tervezniük bemutatóikat, hogy akkorra időzítsék azokat, amikor a nézők már bátran visszatérhetnek a filmszínházakba.

A nagy moziláncok nagyon számítanak az olyan várható közönségsikerekre, mint a Top Gun: Maverick, amelyek visszacsalogathatják a nézőket a vetítőtermekbe. A Top Gun: Maverick az 1986-ban bemutatott akciófilm folytatása, amelyben Tom Cruise amerikai berepülőpilótát alakított.

Egy iparági elemző, Jeff Block okos lépésnek nevezte a Paramount döntését a filmbemutató halasztásáról. Twitter-üzenetében kiemelte: a stúdiónak nagy szüksége van egy világsikerre, de a piac jelenleg (a járvány miatt) még nem áll készen erre.

A mozisok bíznak abban, hogy a nagy költségvetéssel forgatott produkciók, mint az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni, sok halasztás után végre október 8-ra kitűzött bemutatója már nem változik. A filmet gyártó MGM mindenesetre megígérte, hogy ehhez a dátumhoz már nem nyúlnak.

A következő bemutatók közé tartozik a Sony Venom 2. – Vérontó című filmje októberben, a Marvel Örökkévalók című képregényfilmje novemberben, és a Pókember: Nincs hazaút decemberben.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Neked Ajánljuk