Élet+Stílus: Eljegyezték Britney Spearst | hvg.hu – hvg.hu

A pár öt éve van együtt.

Eljegyezte Britney Spearst partnere, Sam Asghari. A pár a közösségi médiában jelentette be a hírt, amelyet Asghari menedzsere is megerősítette – írja a BBC.

A 39 éves énekesnő és a 27 éves, személyi edzőként és színészként is dolgozó Asghari egy videóklip-forgatáson találkozott 2016-ban. A férfi iráni származású, Teheránban született, a szüleivel 12 éves korában vándoroltak ki Los Angelesbe.

Spearsnek az Asgharival köttetendő a harmadik házassága lesz. Az első férje gyerekkori barátja, Jason Alexander volt, akivel 2004-ben, Las Vegasban lépett frigyre, amit azonban hamarosan érvénytelenítettek. Még abban az évben összeházasodott egyik háttértáncosával, Kevin Feredline-nal, akitől 2007-ben vált el. A párnak ez idő alatt két fia született.

Az énekesnő élete és vagyona felett 13 éve hivatalosan apja gyámkodik, s Spears korábban arról számolt be, hogy emiatt nem házasodhatott össze partnerével, és újabb gyereket sem vállalhatott. Jamie Spears azonban a múlt héten kezdeményezte a gyámság megszüntetését. Ezt a lánya korábban kétszer is bíróságon próbálta meg elérni.

Neked Ajánljuk