Élet+Stílus: Demcsák Zsuzsa férjhez ment Indiában – hvg.hu

A műsorvezető megerősítette, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt szerelembe esett és már össze is házasodott új párjával.

Nemrég felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa azért nem jött haza azonnal az Ázsia Expressz forgatása után, mert férjhez ment, és a mézesheteit tölti Ázsiában. A műsorvezető többször is posztolt a kinti kalandjairól a közösségi oldalán, az egyik videójában pedig valóban látszik, hogy egy karikagyűrű virít az ujján – írja a Blikk.

Hogy a feltételezés megalapozott volt, azt a Story magazinnak erősítette meg Demcsák Zsuzsa:

„Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesz a sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott” – mesélte a lapnak Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy szerelmét Krishannak, hindiül Krishnának hívják.

A lap azt írja, Zsuzsa gyermekei csak utólag értesültek a történtekről, de hamarosan ők is megismerik majd édesanyjuk új szerelmét. A férfinak nagyon fontos, hogy a gyerekek elfogadják őt. A műsorvezetőnő elárulta, azt tervezik, hogy Krishan Magyarországra költözik.

Neked Ajánljuk