[E3 2019] Láthatunk egy rövid játékmenet-felvételt a Star Wars Jedi: Fallen Orderből – IGN Hungary

Holnap indul az Electronic Arts nagyszabású, E3 előtti bulija, az EA Play, amelynek egyik fénypontja a Respawn Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order lesz. Tegnap már megmutatták nekünk a játék borítóképét, ma pedig ismét figyelmeztettek az alkotók egy röpke teaser formájában, hogy június 8-án készüljünk a nagy bemutatóra. És ebben a teaserben egy, illetve inkább két nagyon rövid játékmenet-felvételt is elcsíphetünk.

Nagy dologra persze nem kell számítani, a játék főhősét, Calt láthatjuk mászkálni, illetve BD-1 nevű cuki droidja is feltűnik a videóban. Ennél azért valószínűleg sokkal többet fogunk kapni holnap, és remélhetőleg a harcrendszert is részleteseb bemutatják, mert arról már tudunk ezt-azt. Avagy sokféle, különböző taktikát igénylő ellenféllel futunk majd össze, és a fénykardozás leginkább a Sekiro: Shadows Die Twice összecsapásait fogja idézni. Mármint kivitelezésben, nem nehézségben, mert azt Stig Asmussen alkotó már korábban leszögezte, hogy azért ne számítsunk olyan durvulásokra, mint a FromSoftware remek akció-szerepjátékaiban.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A játékmenetet pedig holnap, június 8-án, magyar idő szerint este fél 7-kor láthatjuk az EA Play prezentációján, illetve élő közvetítésén. Amelyet többek között az alábbi, beágyazott videón lehet majd követni. Ja, és a Fallen Orderből még az egy nappal később, június 9-én esedékes Microsoft-konferencián is kapunk valamit!

Neked Ajánljuk