Drámai vallomás: fia nélkül éhen halna a Neoton Família egykori énekesnője – ATV

Drámai vallomás: fia nélkül éhen halna a Neoton Família egykori énekesnője

A Neoton Família egykori énekesnőjének 41 millió forintos devizahitele van. Mivel Pál Évának nincs állandó keresete, a 35 éves Tamás fia fizeti a törlesztőrészleteket – írja a Blikk.

„Nem is tudom, mi lenne velem, ha Tamás nem lenne mellettem, valószínűleg éhen halnék a fiam nélkül. Ő tart el, a bank a fizetéséből vonta le minden hónapban a 170 ezer forint törlesztőrészletet” – panaszolta a Blikknek az énekesnő. A Neoton korábbi sztárja egy 10 millió forintos kölcsönnel kezdett, amely később 41 millióra rúgott, jelenleg pedig 19 milliót kell visszafizetnie.

„A havi 170 ezres törlesztést legutóbb elutasították, most 109 hónapra kértünk 175 ezres részletfizetést, és reméljük a legjobbakat. Most nagyon el vagyok keseredve, mert lehetetlen helyzetet teremtenek a kamatokkal. Tavaly február óta hiába fizettünk be kétmilliót, most ugyanúgy 19 millióval tartozunk” – tette hozzá az énekesnő.

„Nagyon hálás vagyok a fiamnak, amiért ennyit segít, az egész életét rám áldozza. Nincs családja, de ebben a helyzetben nem is mer tervezni, mert valahogy túl kell jutnunk ezen az áldatlan állapoton” – tette hozzá.

További részletek itt.

atv.hu

Neked Ajánljuk