Drámai hírek Korda Györgyről – aggódnak a rajongók – ATV

Drámai hírek Korda Györgyről – aggódnak a rajongók

Rosszul lett múlt hévégén a Siófok Plázson Körda György, miközben épp konceret adott.

Drámai hírek Korda Györgyről - aggódnak a rajongók

Megijesztette a rajongóit Korda György. A Borshoz eljutott információk szerint múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 éves énekes. “Úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt” – mesélte a Borsnak az egyik jelenlévő.

Megkerestük Korda Györgyöt, aki elárulta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg. Az énekes ráadásul egy sátorszínpadon adott élő koncertet. “Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót – panaszolta az énekes, aki a koncertje közepén eltűnt a színpadról.”

Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával – osztotta meg eltűnésének okát Korda.

Ennek ellenére többet koncertezik, mint fele annyi idős kollégái. “Már 2020-ra is van koncertünk, szóval nincs pihenés, nincs visszavonulás, minden hétvégén buli van. Hónap végén meg hatalmas megtiszteltetés ért minket: először lépünk fel a Volt fesztiválon, amit izgatottan várunk már” – tette hozzá.

atv.hu

Neked Ajánljuk