Dopeman: Ha Osváth Zsolt erkölcsileg tényleg a többiek felett áll, akkor nem paktál jobbikosokkal – Mandiner

A rapper szerint VV Zsolti erkölcsi piedesztálra helyezi magát, amikor Tóth Gabiról beszél, csak azt felejti el, hogy ez a „piedesztál már rég összeomlott”.

Pityinger László, alias Dopeman húsvét hétfőn is új videóval jelentkezett, amelynek a legfőbb témáját VV Zsolti, azaz Osváth Zsolt Tóth Gabi ellen irányuló kirohanása szolgáltatta. A volt villalakó úgy fogalmazott videójában, „nem az a baj, hogy az énekesnő fideszes, hanem hogy ezt hosszú ideig az ő szemébe is letagadta”, és emiatt, mint mondta, „Tóth Gabi a pofámba hazudott, hányok tőle”. 

Dopeman először is azzal kezdte: a negyedik Fidesz-kétharmad után az ellenoldalnak önreflexiót kellene tartania, majd ezen gondolatmenetet továbbszőve azt mondta: Osváth Zsoltnak egyetlen problémája van, ami azonban nem csak rá, hanem az egész balliberális oldalra jellemző, mégpedig, hogy „ezek az ellenzéki formák piedesztálra helyezik magukat”. A rapper szerint VV Zsolti

egy ilyen piedesztálról nézi a világot és bírálgatja az embereket. És most meglepődött, hogy mégsem sikerült a nagy változás, és most meg vagyunk sértődve, és haragszunk”

– fogalmazott videójában Dopeman.

Hozzátette: a probléma ott van, hogy ez a piedesztál „recseg-ropog, nem áll biztos lábakon”, sőt a rapper álláspontja szerint ez már „össze is dőlt”, utalva arra, hogy Gyurcsány a választások után egyből Márki-Zay Péter felelősségét kezdte firtatni, és arra buzdított mindenkit, hogy legyenek ők is Gyurcsányok.

Tóth Gabi és Fidesz vs. Osváth Zsolt és Jobbik

Dopeman ezután azzal folytatta: Osváth Zsolt az „orbáni diktatúrában” építette fel YouTube-csatornáját és éttermét, egy olyan országban, „ahol elnyomják a melegeket”, majd hozzátette: „Lehet fikázni a Tóth Gabit, mert hogy fideszes. […] Nyilvánvaló az, hogy ha Osváth Zsolt becsatornázódott [Gyurcsányékhoz], az se véletlen volt”.

A rapper szerint ha VV Zsolti „erkölcsi és morális értelemben valóban a többiek fölött áll”, 

akkor az első dolog, amit LMBTQ-emberként tesz, hogy példát mutat különb viselkedésből, és nem paktál a jobbikosokkal, csak azért, mert már azt mondják neki: »Jaj, most már szeretünk«”.

– fogalmazott Dopeman.

A rapper teljes videóját megtekinthetik alább:

Nyitókép: YouTube / ZSHOW Time

Neked Ajánljuk