Döbbenetes fotót posztolt magáról Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája – Femcafe.hu

A fényképen, mely villámsebesen járta be a világhálót, úgy tűnik, mintha az 58 éves sorozatsztár már a nyolcvanadik életévét taposná.

Őket sem kíméli az idő

Noha a Jóbarátok című amerikai kultszéria már réges-rég véget ért, az egykori szereplők utóélete máig hallatlanul izgalmas a nézőközönség számára. Kétségtelen, hogy érdekes és tanulságos végigkövetni, hogyan változott az egykori sorozatsztárok magán- és szakmai élete azóta, hogy tizennyolc esztendővel ezelőtt véget ért a máig sokak által imádott széria.

Courteney Cox, aki Monica szerepét alakította a Jóbarátokban, máig csúcsformában van. Az 58 esztendős híresség igazi természetes szépség: manír- és pózmentes, őszinte, vidám és egyáltalán nem az a típus, aki ennyi idősen szégyellné a testét. Kamaszkorú lányával, Cocóval ráadásul úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás – addig pedig egyáltalán nincs baj, amíg Coxot egy tizenéveshez mérik.

A minap mégis kisebb hidegzuhany érte a megrögzött Monica-rajongókat. A világhálón ugyanis feltűnt egy furcsa fénykép, melyen kétségkívül Courteney Cox látható, ám a színésznő arcát rendkívül sok ránc tarkítja. A fanatikusok kétségbeestek, és több táborra szakadtak: egyesek úgy vélekedtek, “nincs itt semmi látnivaló”, az öregség nem betegség, s mindenkinek megváltozik a teste az idő előrehaladtával. Mások viszont azt állították, hogy nem is a világsztár látható a fényképen. Nos, az igazság a két vélemény között van: a fotón valóban Cox látható, aggodalomra azonban semmi ok: a színésznő csupán a FaceApp nevű közkedvelt alkalmazás segítségével öregített magán pár évtizedet.

Jennifer Lopez megmutatta magát smink nélkül, de a képen tökéletesen látszik a karikagyűrűje is, hiszen a hétvégén házasodott Ben Afleckkel.

Leadfotó: 123rf
Neked Ajánljuk