Denise Richards mellei kisebb csalódást okoztak a Playboyban, alul pedig kiderült róla, hogy ő is fazonra igazítva szereti – Promotions.hu

A színésznő pár hónappal a szülése után mutatta meg magát, le a kalappal.

A szépséges Denise Richards idén már az 51. születésnapját ünnepelte, de kislányos bája a legkevésbé sem kopott meg. Az amerikai színésznőnek volt néhány emlékezetes filmszerepe is, de a legtöbb ember tudatában a csélcsap Charlie Sheen feleségeként maradt meg.

Pedig csak öt évig (2002 és 2006 között) voltak házasok, a két lányuk viszont kétségkívül örök kapcsot jelent közöttük. Denise 2018-ban ment újra férjhez, ezúttal a sokkal szürkébbnek és unalmasabbnak tűnő, bár szintén szívtipró külsejű Aaron Phypers színészhez.

A szőke színésznő persze maga sem megy egy kis vagányságért a szomszédba, 2004-ben például simán igent mondott a Playboy felkérésére, így a decemberi lapszám elején az ő cuki pofikája mosolygott ránk. Már a borítón is ízelítőt adott gömbölyded melleiből, az igazi leleplezés azonban a belső oldalakra maradt.

Denise nem szégyellősködött, alaposan megdolgozott a pénzéért, ami jelen esetben azt jelentette, hogy nem takargatott magából semmit. Az akkor 33 esztendős szőkeség előbb hálóval, zsinórokkal elfedve készítette fel az olvasókat a várható látványra, majd teljesen ledobott mindent. A cickói talán kisebbek annál, mint amire felöltözve számítanánk tőle, a popsija viszont elképesztően kerek, „alul” pedig akkoriban a fazonra igazított divatot követte.

Az egykor James Bond-lányként is szolgáló színésznő akkor már túl volt A világ nem elég című kémfilmen, de abban az évben is két mozis alkotásban szerepelt. Felbukkant a Két pasi – meg egy kicsi 3 epizódjában, de az igazi durranást a férfimagazin fotózása jelentette.

„Egy nő jobban csókol, mint egy férfi, sokkal puhábbak az ajkai. De Charlie-val nem vagyunk féltékenyek egymásra, ha lenne egy szerelmi jelenetem, alighanem hosszasan megvitatnánk, de nem lenne belőle gond”

– nyilatkozta 2004-ben az első házassága közepén járó színésznő, akinél ezek szerint nem okozhatott családi drámát, amiért levetkőzött a Playboynak. Denise akkoriban csak pár hónappal járt a gyerekszülése után, szóval le a kalappal az ilyen test előtt.

„Charlie évek óta a magazin nagy rajongója, és azt gondolta, nagyon menő lenne, ha a felesége is szerepelhetne benne. Én is úgy véltem, hogy itt lenne az ideje, már csak azért is, mert ez arra is ösztönözne, hogy újra formába hozzam a popsimat”

– mondta kendőzetlenül a színésznő.

Képek egyebek mellett ITT, de egy kis ügyeskedés kell az előhívásukhoz.

Kedvcsinálóként pedig egy filmjelenet:

Fotó: Profimedia

Borítókép: Profimedia

Neked Ajánljuk