Deák Bill Gyula tart a koronavírustól, lemondta az összes fellépését – Index.hu

2021.11.29. 06:01

Deák Bill Gyula úgy döntött, hogy feleségével együtt bezárkózik a lakásába és lemondja az összes fellépését a koronavírus-járvány miatt.

A blueszenész azt mondta: a döntésében az is szerepet játszott, hogy korábban neki és feleségének is infarktusa volt, ráadásul a párjának tüdőbetegsége is van. 

Még véletlenül sem akarok hazahozni semmit. Noha mindketten megkaptuk a harmadik covid-oltást, sőt, be vagyunk oltva tüdőgyulladás és influenza ellen is, még vásárolni sem megyünk ki.

– mondta a zenész, hozzátéve: szerencsére segítenek nekik a bevásárlásban.

Deák Bill Gyula azt is elismerte, hogy Kóbor János betegségének híre is befolyásolta  a döntésben.  „Hallottam, hogy Mecky kórházba került, nagyon drukkolok neki” – fogalmazott ezzel kapcsolatban.

A zenész egyben azt is közölte, hogy minden eddig lefoglalt fellépését lemondta, és egyelőre nem tudja, hogy mikor állhat újra színpadra. „De hát most ez van, ehhez a helyzethez kell alkalmazkodnunk” – mondta. 

 Deák Bill Gyula továbbá végül arról beszélt, hogy az önkéntes karantén ideje alatt otthon olvas, zenét hallgat, sportot néz és tornázik is. „Napi három-négyszer végzem a gyakorlatokat, hogy ne punnyadjak el teljesen” – mondta. Hozzátette, hogy  most nincsenek bevételei forrásai zenészként, de szerencsére vannak tartalékai, így egyelőre nem aggódik az anyagiak miatt. „A nyáron volt jó néhány koncertünk, ami jól jött a bezártság után, és mivel nem élünk nagy lábon, nem panaszkodom. Bár, ha okom lenne rá, akkor sem tenném” – összegezte.

(via Blikk)

Neked Ajánljuk