Csézy is munka nélkül maradt, a férje cégénél csomagol – nlc

Gyökeresen megváltozott Csézy élete, mióta a járványveszély miatt – a zeneipar legtöbb képviselőjéhez hasonlóan – nélkülöznie kell a színpadot. Az énekesnő mégis szerencsésnek érzi magát, hiszen olyan elfoglaltságokra jut most több ideje, amelyekre korábban nem vagy csak kevés adatott meg.

„Ahogy mindenkinek nekem is sokat változott az életem az elmúlt hónapokban. Hiányzik a közönség, a fellépések, igyekszem sokat gyakorolni, amikor kedvem tartja. Ugyanakkor mégis szerencsésnek érzem magam, hiszen ebben a helyzetben is volt, van mivel elfoglalni magamat – mondta a Sláger FM-en Csézy, aki férje cégében segédkezett az utóbbi időben. – A férjem cégénél segítettem, a barátaimmal együtt csomagoltuk a vitaminokat a postázó részlegen, hiszen nagyon nagy igény van a vitaminokra, a rendeléseket pedig teljesíteni kell. Most erre volt szükség, hogy ott segítsünk. Azonban nemcsak ezzel, de a kertészkedéssel is sok időt töltöttem mostanság” – részletezte az énekesnő, aki elképesztő munkát visz véghez egy hektáros kertjükben.

„Egyébként is jellemző, hogy tavasztól őszig a kertünkben tevékenykedek. Palántázok, locsolok, gondozom a több, mint 100 gyümölcsfánk és bokrunk. Ez egy igazi szenvedély részemről, nagyon hálás vagyok, hogy van egy kertünk, mert bár rengeteg munkát ad, semmihez se hasonlítható a természetben való feltöltődés. Az pedig, amikor a saját, általam termelt zöldségeket-gyümölcsöket fogyaszthatjuk, sőt még decemberben is naspolyát szedhetek a kertből, felbecsülhetetlen” – mondta Szani Rolandnak, a Sláger Kult műsorvezetőjének Csézy.

Csézy és férje

Csézy és férje (Fotó: Smagpix)

Olvass még Csézyről és férjéről az nlc.-n:

Neked Ajánljuk