Borzasztó nehéz éveken van túl Lányi Lala, a Kozmix frontembere – NLC

Lányi Lala kisfia, a ma már 13 éves Benedek oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, ezért édesapja éveken át mindennap hozta-vitte a fővárosi Pető Intézetbe, és gyermeke egészsége miatt a zenei karrierjét is szüneteltette – írja a Blikk.

“A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került. Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára.  Beni az óvodában egy évet veszített, de mára teljesen felzárkózott. Most hetedikbe megy, és igazi férfipalánta: energikus, intelligens, jó a humora, a szókincse pedig elképesztő”mondta Lányi Lala.

Fotó: smagpix

“Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott” – mondta a büszke apuka.

(Nyitó kép: smagpix)

Neked Ajánljuk