Az elvonóról is terrorizálta feleségét az RTL Klub gyerekverő sorozatszínésze – Origo

Mint ahogy azt az Origo is megírta, Molnár Gusztáv az RTL Klub színésze az alkoholproblémái miatt ugyan bevonult az ígéretéhez híven egy elvonóra, de egy hónap után a saját felelősségére kijött onnan. Ráadásul a bent töltött idő sem segített sokat rajta, kötelezte például a feleségét, hogy minden este beszéljenek telefonon. Molnár-Fazekas Vivien a Borsnak azt mondta, férje a beszélgetések közben is támadta, terrorizálta őt, ami miatt már gyomorgörcse volt órákkal azelőtt, hogy megcsörrent volna a telefon.

A színész felesége a Borsnak azt mondta, bár Guszti nagy elánnal vetette bele magát az elvonókúrába, annak egyelőre nem sok hatása volt.

Kitalálta, hogy minden este beszéljünk a központi telefonon, holott egy elvonón a kezelteket elvágják a külvilágtól, nem lehet náluk telefon, aminek oka van. Nekünk a céges közös dolgok miatt muszáj néha beszélnünk, de közel sem ennyit. Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon.

Molnár-Fazekas Vivien a férjévelForrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

„Akkor keressen, ha kész egy normális életre”

Vivien elmondása szerint Gusztáv még mindig nem jutott el oda, hogy felismerje, olyan nagy baj van, hogy azt nem lehet egy tollvonással megoldani.

Ígéri, hogy jobban lesz, hogy összeszedi magát, holott semennyire nincs kontrollja a dolgok fölött. Az elvonóra azt mondta, hogy az nem neki való, az nem elég jó, ezért jött ki onnan – magyarázta a feleség, majd hozzátette:  Most azt mondja, hogy kedden bevonul egy másik helyre. Az talán jó lesz…

A helyzet az, hogy nem nekem kell ígérnie, mert én most már vagyok annyira erős, hogy azt mondjam: nagyon szeretem őt, de addig, amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes és hangsúlyozom teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön. Majd akkor keressen, ha tényleg készen van egy kapcsolatra, egy normális életre. Én elértem a saját lelkem „faláig”, most már nem tehetek mást, minthogy igyekszem megvédeni magam egy újabb csalódástól. Én egy iskolakezdés előtt álló kisfiú édesanyja vagyok, nekem muszáj rá és magamra koncentrálnom. Szerencsére csodálatos családom és barátaim vannak, akik itt állnak mellettem és mindenben segítenek – mondta a lapnak.

Neked Ajánljuk