Az afáziában szenvedő Bruce Willis új videóját te sem bírod könnyek nélkül – Elle.hu

Bruce Willis nem hagyja, hogy maga alá gyűrje a betegség.


Bruce Willis apa-lánya pillanatait most a közönség is élvezheti. Pénteken felesége, Emma Heming Willis megosztott egy videót a Golden Globe-díjas színészről és lányukról, Mabel Ray-ről, akik egy aranyos táncpárbajt rendeztek.

Bármit megtenne Bruce Willis, hogy boldognak lássa gyermekeit

A 10 éves Mabel Lizzo “About Damn Time” jelenleg kifejezetten trendinek számító zenére kezdett táncolni előre-hátra mozgatva a csípőjét, mielőtt a színész maga is megpróbálná ezt a mozdulatsort, megnevettetve a lányát a próbálkozással.

Erős hétvége elé nézünk

— írja Emma Willis a megosztott videó alá. 

Mabel mellett Bruce-nak és Emmának van még egy közös lánya, a 8 éves Evelyn Penn. Bruce Willisnek pedig a volt feleségétől, Demi Moore-tól született három lánya is, Rumer (33),  Scout (31), és Tallulah Willis (28).

Nehéz időszak ez számukra, de kitartanak egymás mellett

A közelmúltban Bruce Willist afáziával diagnosztizálták, amely beszéd-, írás- és nyelvértési képességét is befolyásolhatja, szóban és írásban egyaránt. Családja márciusban Instagram-nyilatkozatában közölte a hírt, hogy befejezi színészi karrierjét.

A család elismerte, hogy igazán kihívásokkal teli időszak ez számukra, és Bruce Willis azt mondta a rajongóknak, hogy nagyra értékelik folyamatos szeretetüket, együttérzésüket és támogatásukat. Bruce Willist többször is észrevették kint a barátaival, valamint a családjával is rengeteg időt tölt kint a szabadban. 

Via

Neked Ajánljuk