Ambrózy Áron: A 444 rendesen hülyét csinált magából megint – Mandiner

Az a helyzet, hogy a liberálisék valami egészen fura fajelméletet propagálnak.

„Bevezetés a progresszív tudományosságba.

Gwen Stefani: Én egy japán férfi vagyok!

Haladás: Te nem vagy japán!

Nos, az a helyzet, hogy a liberálisék valami egészen fura fajelméletet propagálnak. Szerintük a nemzethez tartozás genetikai alapú. A nem szabadon választható, bárki lehet nő, férfi, csillár, továbbá űrsikló, de japán csak az lehet, aki japánnak született. Mondjuk hirtelen kíváncsi lettem, hogy az északi ainukat vagy Okinava őslakóit minek tartják. Esetleg mikor jelentik ki, hogy Rishi Sunak imposztor, úgy lett angol miniszterelnök, hogy nem angol.

(Ez mondjuk Belgium esetében további érdekes kérdéseket vethet fel, de ez más téma…)

Gwen Stefani csak japánnak tartja magát, nem férfinak, ezzel pedig kivívta maga ellen a woke-csőcselék haragját. Ha férfinak, vízilónak, kontinensnek mondja magát, akkor ugyanők ünneplik. Fura egy világ ez.

Gwen Stefani amúgy nem tartja magát japánnak, csak szegényesen fejezte ki magát. Valami olyasmit akarhatott mondani, hogy annyira szereti, ismeri, tiszteli a japán kultúrát, hogy már-már japánnak érzi magát. Hasonló példa Márki-Zay Péter és a románság. Vagy NoÁr és a gimnázium. Értitek.

Az amerikai woke-hülyeséget lelkes gyarmatiként átvevő 444 meg rendesen hülyét csinált magából megint. Ki kell egészítenem Hont András remek megfejtését, miszerint minden szerkesztőségben a legbutábbak voltak a leglelkesebb lezárás-pártiak és hisztériáztak leghangosabban a covid-járvány alatt (aminek nincs vége, csak most egyéb hisztériák kötik le a figyelmüket). Szóval az angolszász találmány woke-örületet is a legostobább médiamunkások tolják minden szerkesztőségben. Meg a legostobább szerkesztőségek.”

Kép forrása: Twitter

Neked Ajánljuk