Álomesküvőre készül a TV2 hírigazgatója – Origo

A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és szerelme, Gecse Norbert alig néhány hét múlva hivatalosan is összekötik az életüket: szeptemberben kimondják a boldogító igent. A szerelmesek alig több mint egy évvel a megismerkedésük után tartják az esküvőt, de számukra a nagy nap akár gyorsabban is érkezhetne, az ugyanis az első pillanattól egyértelmű volt számukra, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

– Számomra Norbi a nagybetűs férfi, udvarias, előzékeny, fiatal kora ellenére érett, „öreg” lélek. Jöttem a reggelizőhelyen az asztala felé, és villámcsapásszerű érzés járt át. A második randin éreztem, hogy emberileg, férfiként, mindenhogyan pozitív számomra. Jóember-illata volt! Megfogott, hogy nagyon jóképű férfi, aki okos, minden témában kiselőadást tud tartani – áradozott a médiaszakember Norbiról, aki szintén csak szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni a szerelméről. 

Szalai VivienForrás: Origo

– A felsővezetői kemény páncél alatt egy nagyon kedves, melegszívű, jóindulatú és aranyos nő lakozik, aki természetesen gyönyörű is – sorolta a nemzetközi informatikai cégeket vezető vállalkozó, aki két hónapig készült az eljegyzésre. – Vivi nagyon szerethető nő, nem volt kérdés, hogy szeretném feleségül venni – mesélte a Blikknek.

Neked Ajánljuk