Aleksandra kikosarazta a Nagy Ő-t: Dávidot én reggelire megenném – Bors

Faképnél hagyta a 24 éves nehézbombázó Tóth Dávidot! Aleksandra elmondta, miért döntött így.

Faképnél hagyta a 24 éves nehézbombázó Tóth Dávidot! Aleksandra elmondta, miért döntött így.

Tóth Dávidnak már az első pillanatban megakadt a szeme Tuvic Aleksandrán, aki vadító külsejével és csábos mosolyával azonnal levette a lábáról a Nagy Ő-t. Akkor még egyikük sem sejtette, hogy szomorú vége lesz a megismerkedésüknek.

Aleksandra kikosarazta a Nagy Ő-t -„Dávidot én reggelire megenném” © TV2

Váratlanul érte

Szandi mindvégig nyílt és őszinte volt Dáviddal, ha valami nem tetszett neki, nem köntörfalazott, keményen nekiment az olimpikonnak. Így tett azon a napon is, amikor félrehívta Dávidot, és közölte vele: nem szeretne tovább ismerkedni, haza akar menni!

Teljesen kiábrándultam Dávid viselkedéséből – kezdte a Borsnak Aleksandra.

Határozatlan volt, maga sem tudta, mit akar. Egyszer az egyik lány állt közel a szívéhez, két perc múlva már más. Számomra nem ilyen egy ideális férfi. Dávidot én reggelire megenném – folytatta a 24 éves nehézbombázó, aki mint mondta, bár hab volt a tortán, de nem azon kapta fel a vizet, hogy Dávid új lányokat vitt a birtokra.

Ha odaállt volna elénk és azt mondja, ‘figyeljtek csajok, nem voltam bennetek biztos, kamuztatok össze-vissza, ez a két lány nekem szimpatikus, így alakult, hozzuk ki belőle a legjobbat’, de nem. Leül elénk, mint valami ázott kutya, és rimánkodik, hogy ő amúgy nem is tudta, hogy így fog alakulni. Csalódás volt a reakciója – mondta a plasztikcica.

Nem kertelt

Aleksandra a történtek hatására félrehívta Dávidot és egész egyszerűen a szemébe mondta: vége!

Elmondtam neki, hogy úgy gondolom, nem mi vagyunk egymásnak a nagy ő. Voltak, akik nagyon belehabarodtak, és nem akartam elvenni tőlük a helyet. Én már eldöntöttem, hogy nem akarok vele lenni – tette hozzá a játékos.

Ketten is mentek

Miután Tuvic Aleksandra váratlanul faképnél hagyta Dávidot, következett a rózsaceremónia. A Nagy Ő-nek ismét döntenie kellett, kiknek ad rózsát, és kinek nem. Nos, Dávid végül Bárány Veronikát küldte haza.

Neked Ajánljuk