Ábel Anita két történettel búcsúzott Csűrös Karolától – Origo

Rengeteget forgattak együtt a Szomszédokban.

“Egész nap cikáztak a fejemben a gondolatok… egy újságírótól tudtam meg a hírt… offline voltam, nem hallgattam, és nem néztem semmit. Aztán hívtak hatszázan, mondj valamit, kérték, pár szót… de mit? Mit lehet ilyenkor mondani… hogy sajnálom, megrázott…nem mondtam, csak elakadt a szavam…most értem haza, és szedtem össze a gondolataim… Közös fotó helyett megannyi emlék” – írta az Instagramon a Life TV műsorvezetője.

Ábel AnitaForrás: Instagram

“Az ország Etusa voltál…nekem soha, nekem Karcsi… akivel egyszer hazafelé úgy nevettünk a kocsiban a hátsó ülésen, hogy Ádám nem győzte hangosítani az operát, hogy ne halljon minket” – mesélte.

Egy másik sztorija szerint a 18. születésnapján váratlanul betoppant Csűrös Karola, és egész este vele bulizott. “Fergeteges humorát és határtalan kedvességét csak azok ismerték igazán, akik közel álltak hozzá. Ha pedig színésznőként a színpadra lépett egyszerűen ragyogott, és én ezt is láthattam… Karcsi, most már Ádámmal vagy, mellette…. És ha Apámmal találkozol, öleld meg helyettem is, és dumáljatok egy jót, amit itt a földi létben úgy szerettetek” – írta Ábel Anita.

Neked Ajánljuk