Tömegesen jöhetnek a Köln drukkerei Fehérvárra – Mandiner

Egy trükkel a kölniek majdnem a hazai szektorba vettek jegyeket.

Hírek szerint akár tízezer kölni drukker is érkezhet Székesfehérvárra, a labdarúgó Európa-konferencialiga rájátszásában augusztus 25-én sorra kerülő, Mol Fehérvár elleni mérkőzésre – írta meg a Magyar Nemzet. A portál kifejtette, hogy a Videotonnál későn kaptak észbe, majd kifejtették miért:

A rendőrség és a német klub tájékoztatása alapján a kölni szurkolók rendszeresen a hazai szektorokba vásárolnak jegyeket csapatuk biztatása céljából,

amit klubunk meg kíván előzni annak érdekében, hogy a hazai pálya valóban hazai pálya legyen, ezért célunk, hogy Vidi-szurkolók töltsék meg a hazai szektorokat. Kérjük szurkolóinkat, megvásárolt jegyeiket ne értékesítsék másoknak, mert csak a jegytulajdonos tud majd belépni a stadionba” – olvasható a Mol Fehérvár honlapján.

A klub arról tájékoztatott, hogy az augusztus 25-én a Mol Aréna Sóstóban 19 órakor kezdődő mérkőzésre a hazai szektorokba kizárólag vidis klubkártyával, a 2022/2023-as szezonra érvényes őszi és éves bérlettel, 2021/2022-es éves vagy tavaszi bérlettel, illetve az FC Petrocub Hincesti elleni hazai mérkőzésre megváltott belépőjeggyel lehet jegyet vásárolni. Felhívják a bérletesek figyelmét, előfordulhat, hogy nem a bérletükön megjelölt helyre tudják megvásárolni a belépőjüket.

Nyitókép: AFP/Kieran Galvin

Neked Ajánljuk