Szexmozi.com – erotikus filmek százai

szexmozi.com

Egy mondás szerint, ha az internetről lekerülnének az erotikus tartalmak, az egész “internet, elférne egy DVD lemezen” 🙂

Való igaz, hogy erotikus tartalomban bővelkedik az internet. Ingyenes és fizetős erotikus/pornográf oldalak százai – ezrei vannak jelen a hálón.

A szexmozi.com egy erotikus weblapcsoportot tulajdonló médiabirodalom egyik tagja (szexmost.hu, szexrex.hu stb).

Aki már keresgélt erotikus (pornófilmet), bizony sokszor találkozhatott azzal, hogy felugró ablakok, vírusok, csalások, átirányítások halmazába futhat bele. Ettől függetlenül viszonylag hamar – bárki – ingyen hozzájuthat néhány perc erotikához – bárhol.

A szexmozi.com kizárólag teljes hosszúságú, HD minőségű, letölthető filmeket kínál lejátszásra és letöltésre, emeltdíjas SMS áráért. A filmek minőségiek (néhányat letöltöttünk), az oldal reklám és felugró ablaktól totálisan mentes. Semmi sallang – csak a lényeg: nézzünk filmet akadásmentesen, zavaró tényezők nélkül.

A cégcsoport vezetője szerint, a hamarosan induló szexmost.hu társkereső oldaluk kiegészítéseként hozták ezt létre, hogy akinek még “nem sikerült” partnert találnia, addig is örömét lelhesse 🙂

Maga a szexmozi.com oldal tehát fizetős (SMS), ugyanakkor a cégcsoport vezetője szerint mindenki, aki a szexmost.hu oldalon regisztrál majd, kuponkódokat fog kapni, ők ingyen nézhetnek majd HD minőségű filmeket a szexmozi.com oldalon.

(X) Bartos

Neked Ajánljuk