Sokkot kapott vezetés közben Berki Mazsi, le akarták tarolni – Bors

Közúti incidens főszereplője lett Berki Krisztián felesége, Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról, ezután egy órán át zokogott a sokktól. 

Közúti incidens főszereplője lett Berki Krisztián felesége, Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról, ezután egy órán át zokogott a sokktól. 

Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi. A főúthoz érve alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban éppen bent állt az egyik helyi járat. A híresség úgy ítélte meg, hogy van elég ideje kijönni, mivel a busz még bent állt a megállóban, ezért kikanyarodott. A busz közben ajtót csukott és szintén elindult, de nagyon lassan, így Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt. A kismama lassan kanyarodott ki, és még meg is köszönte a buszosnak az előzékenységet, de ami ezután történt, arra nyilvánvalóan nem volt felkészülve.

– A buszos bal oldalról majdnem belém jött – kezdte a történteket a Bors megkeresésére Berki Mazsi Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem… Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni – mondta lapunknak még egy nappal az eset után is zaklatott hangon a kismama.

© Berki Mazsi/Instagram Story

– Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat?kérdezte felháborodottan majd azt mondta: Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította – utalt Mazsi arra a rendőrségi ügyre, ami a férje, Berki Krisztián ellen zajlik.

A Bors is beszámolt a korábbiakban arról a komoly indulatokat kiváltó büntetőfékezéses esetről, melynek főszereplője volt az izomceleb. Berki 2018 márciusában került konfliktusba egy helyi járat sofőrjével, egy záróvonalas előzés után kölcsönösen dudáltak majd mutogattak egymásnak, a celeb erre intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz nem tudott elég gyors tempóban lassulni és összeütköztek. A tömegközlekedési eszközön utazók közül többen is kirepültek az ülésből, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A Fővárosi Főügyészségen is folyó perben letöltendő börtönbüntetést kapott Berki Krisztián. A kiszabott szabadságvesztés végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztették.

Nem várt fordulat, hogy a felesége, Mazsi, most egy hasonló helyzetben találta magát.

– Sok levelet kaptam azután, hogy feltettem az Instagramra, hogy leszorított egy busz. Volt persze köztük olyan is, aki szerint furcsa, hogy mindig velünk történik ilyen konfliktusmagyarázta Berki Mazsi, majd folytatta: – Sosem voltam kamikaze sofőr, de amióta állapotos vagyok, rendkívül körültekintően közlekedek. Lassabban megyek, sokkal óvatosabb vagyok. Egy átlagos kocsiban ülök. Az egyébként megnyugtatott – tette hozzá –, hogy többségében olyan leveleket kaptam a közösségi oldalamon, melyekben azt írják a követőim, hogy ők is nap, mint nap szembesülnek a buszsofőrök agressziójával. Vagyis nem vagyunk egyedül, nem csak velünk történik ilyen eset – zárta Berki Mazsi, aki azért bízik benne, hogy a jövőben barátságosabb buszsofőrökkel találkozik majd az utakon.

Neked Ajánljuk