Perintfalvi Rita: Valaki szóljon már Tóth Gabinak, hogy üldözni a jogfosztott kisebbségeket lehet! – Mandiner

„Az rendben van, hogy Gabi nem egy észlény, nem abból él, ennyi. De keresztényüldözésnek tekinteni azt, amikor személyes kritikákat kap hirtelen jött pálfordulása és lánglelkű hitvalló volta miatt, az egyszerűen fogalomzavar! Kedves Gabi, Magyarország egy keresztény ország, amit az Alkotmány is rögzít.

Ebben az országban 12 éve ún. kereszténydemokrata politikusok vannak hatalmon, akik az egyházakat nem üldözik, hanem soha nem látott mennyiségű pénzekkel támogatják. Persze kivéve azokat, akik még mindig hűek az Evangéliumhoz és inkább az üldözést választják, de nem mondanak le a prófétai kritikáról.

Ebben az országban Gabi, senkit nem akadályoznak a keresztény vallás gyakorlásában, sőt focistadionokban rendeznek tömeges első áldozást vagy éppen bérmálkozást, hogy kellőképpen demonstráják a kereszténység erejét. Szóval Gabi, ami veled történik az nem ketesztényüldözés, hanem annak őszinte kifejezése, hogy nem tartanak hiteles embernek! Én nem tudom és nem is akarom megítélni a hitedet, mert ez csak rád és Istenre tartozik. De visszataszítónak tartom azt, hogy mártírt próbálsz csinálni magadból! Picit gondolkodjál, mielőtt beszélsz, jót fog tenni!”

Borítókép: Földházi Árpád

Neked Ajánljuk