Meg lesz b***va a szátok! – üzenték Szabó Tímea aktivistái – Mandiner

A Párbeszéd politikusa ellen elinduló Rózsa László Péter önkormányzati képviselő rendőrségi feljelentést tett.

Rendőrségi feljelentés történt egy Óbudán történt eset kapcsán, ahol Rózsa László Péter önkormányzati képviselő is elindul Szabó Tímea ellen – számolt be a Pesti Srácok.  A cikkben azt írják: a politikus felesége vette észre a párbeszédes parlamenti képviselő támogatóit, akiket megkért, hogy ne rongálják férje plakátjait,

mire agresszív módon léptek fel vele szemben és válogatott módon szidalmazták.

Rózsa László Péter és társa, a szintén óbudai önkormányzati képviselő Hazai Iván András autóba szálltak ezután, mert megtudták, hogy a Pünkösdfürdő utcán vannak a plakátrongálók, akiket meg is találtak, de értelmes párbeszéd helyett a két aktivista – ahogy a rendőrségi feljelentésben is szerepel – bepattant az autójukba és majdnem elgázolták Rózsát és Hazait.

„Állítsd le anyádat”

A feljelentés kitér rá, hogy Szabó Tímea aktivistái heves szóváltásba kerültek az óbudai önkormányzati képviselő feleségével, akinek azt válaszolták kérésére, hogy miért ne takarnák le Rózsa tábláját, „van elég táblája kint”.

Ezek után az aktivistapáros női tagja a feljelentés szerint megtámadta a politikus feleségét és lányát, az arcukba mászott,

mellkasával kezdte lökdösni az önkormányzati képviselő feleségét és a 15 éves lánynak kellett közéjük állnia,

mert az aktivista kész lett volna megütni Rózsa feleségét – írja a cikk.

„Állítsd le anyádat ”– reagált rezignáltan az ellenzéki aktivistapáros férfi tagja, aki távolról figyelte az eseményeket. Rózsa felesége és lányuk ezután elhagyták a helyszínt, ám Szabó Tímea aktivistái ezek után sem hagyták abba a szidalmazást:

csicskának nevezték őket, majd hozzátették, hogy „meg lesz b***va a szátok”.

Feljelentés

Rózsa Lászlóék kihívták a rendőrséget, akiknek részletesen beszámoltak az esetről; természetesen feljelentést tettek, ám a megpróbáltatásaik itt még messze nem értek véget.

„Az ottani bejelentés után kaptam egy információt, ami szerint a páros, aminek a női tagja a feleségemet lökdöste, Békásmegyeren, a Pünkösdfürdő utca környékén volt. Amikor szóltak nekem, akkor én a képviselőtársammal, Hazai Iván Andrással ültem az autóban, ezért elindultunk Békásmegyerre” – áll Rózsa feljelentésében.

A két politikus gyorsan megtalálta az agresszív párbeszédes plakátrongálókat, akiket Rózsa László Péter megkért, hogy álljanak meg, mert nincs rendjén, hogy a feleségét lökdösik, gyalázzák, a plakátját meg leragasztják. Szabó Tímea segítői nem nagyon akartak belemenni a beszélgetésbe, inkább beszálltak autójukba és nagy gázzal elindultak. A Valódi Demokrata Párt képviselője végig videózta az eseményeket; a felvételből kiderült, hogy amikor az aktivisták elhajtottak, nem figyeltek arra, hogy mondjuk elüthetnek egy személyt.

„Amikor elindult, akkor a gépkocsitól kb. 2 méterrel lehettem és el kellett lépnem, hogy a gépkocsi ne üssön el. Ezután a két személy elmenekült az autóval” – áll Rózsa László Péter feljelentésében.

Nyitókép: Facebook

Neked Ajánljuk