Mártha Imre: Nem esik rosszul, hogy Gyurcsány-fiókának neveznek – Mandiner.hu

A BKM vezére szerint a róla megjelent luxuséletét bemutató fotókon semmi szenzáció nincs.

Mártha Imre a HVG-nek adott nagyinterjút, amelyben szóba került a baloldalhoz és Gyurcsány Ferenchez való viszonya is. Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja magát Gyurcsány-fiókának, a BKM vezére kifejtette:

„Azt gondolom, ez egy Gyurcsány miniszterelnök úr ellen már évtizede alkalmazott karaktergyilkosságból ered. Azt gondolhatja talán a kormánymédia, hogy pejoratív dolog bárkit e karaktergyilkolt körhöz sorolni. Szerintem nem az, és a magyarok egy jelentős körében sem az. Ez nekem egyáltalán nem esik rosszul.”

Mártha a luxuséletét firtató kérdésekre válaszolva arról is beszélt, hogy a róla megjelent fotókon szerinte semmi szenzáció nincs. Mártha szerint „dermesztő”, hogy egy ember nyaralása napokig szenzációnak számít a sajtóban, de úgy gondolja, pozitívuma is van a jelenségnek.

„Persze ha úgy vesszük, van ennek a lejáratókampánynak pozitív oldala: afféle energetikai influenszerré emelt, a saját honlapom napi látogatottsága mostanában valószínűleg sok KESMA-médiumét meghaladja” – fogalmazott a cégvezér.

Nyitókép: YouTube

Neked Ajánljuk