Létrán menekülő, dobálózó migránsok, rapidreagálású Vitara – elkezdődött a határvadászok toborzása – hvg.hu

Tökéletes toborzóvideót forgatott a rendőrség.

Elkezdte toborozni a rendőrség a határvadászokat, valamint bejelentették a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének szervezeti felépítését, tevékenységi körét, valamint a szolgálatellátás helyszíneit is pénteken – írja a police.hu.

A közlemény szerint a rendőrség olyan 18 és 55 közöttiek jelentkezését várja, akik büntetlen előéletűek, legalább az általános iskola nyolc osztályát elvégezték, valamint „elhivatottak Magyarország államhatárának őrzése és a jogellenes migráció megakadályozása iránt”.

Tarcsa Csaba műveleti országos rendőrfőkapitányság-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka azt mondta, hogy a Készenléti Rendőrségen önálló határvadászezredet hoznak létre, amely Bács-Kiskun megyében 14, Csongrád-Csanád megyében hat, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyében pedig egy-egy századból áll majd. Első körben 2200 jelentkezővel fognak hároméves szerződést kötni.

A toborzáshoz a rendőrség összedobott egy videót is, amelyen látható, mi lesz a határvadászok feladata: létrás, dobálózó menekültek elkapása turbóskodákkal és Suzukikkal. A videóból a helikopteres üldözés sem maradhatott ki:

A határvadászokról itt írtunk bővebben:

Neked Ajánljuk