Kíváncsiskodók csoportjai bukkantak fel Mészáros és Várkonyi épülő luxusingatlanánál – 24.hu

Korábban a Telex írta meg, hogy Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.

A svábhegyi ingatlan a kétezres évek stílusában épült, a kertben egy kisebb tó is van, a ház a tulajdoni lapok szerint jelenleg négy, összesen közel 500 négyzetméteres lakásból áll, hatalmas teraszokkal. A házat jelenleg kívül-belül felújítják, a Blikk pedig ellátogatott a helyszínre, ami a lap szerint máris turistalátványossággá vált.

Az építkezésnél az egyik nézelődő csoport tagja a lapnak úgy fogalmazott:

Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek.

A Blikk szerint az építkezésnél dolgozó biztonsági őrök nem nézik jó szemmel, hogy a kíváncsiskodók képeket is készítenek a luxusingatlanról.

A 444.hu információ szerint a Várkonyi–Mészáros álomotthon egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szaunával és egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrésszel, teremgarázzsal rendelkező örökpanorámás épület. A Blikk által megkérdezett ingatlanos szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján alsó hangon kétmilliárd forint, de mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti.

A Blikk-információ szerint amellett, hogy az épületen hatalmas átalakítást kellett végezni, a belső kialakítás is a pénzen megvehető legdrágább lehetőségekkel készül. A lap megtudta: Várkonyi Andrea kislánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, „benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat, de például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd.”

Neked Ajánljuk