Halálos tűz a MOM Parknál – Elvette a gyámügy Anitától a gyerekeket – Bors

Elvették mindkét kisfiát attól az édesanyától, akinek 8 éves lánya hétfőn halt meg a MOM Sportközpont tetején. A család évek óta a gyámügy védelme alatt áll, vélhetően emiatt intézkedtek most.

Elvették mindkét kisfiát attól az édesanyától, akinek 8 éves lánya hétfőn halt meg a MOM Sportközpont tetején. A család évek óta a gyámügy védelme alatt áll, vélhetően emiatt intézkedtek most.

Újabb tragédia érte a lányát gyászoló családanyát, ugyanis tegnap a gyámhatóság a két kisfiát is elvette D. Anitától. Ismeretes: a 8 éves Zselyke és bátyja, a 11 esztendôs Dominik felszöktek a MOM Sportközpont tetejére, ahol vélhetően gyufával, eddig tisztázatlan körülmények között lángba borítottak egy fabódét. Dominiknek még sikerült kimászni a füsttől elárasztott épületből, és azonnal segítségért rohant, azonban a kis Zselyke bentrekedt, őt már csak eszméletlen állapotban tudták kihúzni. Életéért mindent megtettek – maga az anya is részt vett az újraélesztésében –, azonban már késő volt, a kislányt nem tudták megmenteni. Az édesanya az RTL-nek korábban azt mondta: a fia szerint Zselyke akarta felgyújtani a bódét és erről egy videót akart készíteni.

Ebbe a faházba másztak be a testvérek, ahol eddig tisztázatlan körülmények között tûz keletkezett

Az összetört édesanya eddig két kisfiával, Dominikkel és Krisztoferrel próbálta feldolgozni a tragédiát, azonban tegnap rendőrök állítottak be hozzá, hogy elvigyék a fiúkat. Elmondása szerint a gyerekeknek öt percük volt rá, hogy összepakolják a cuccaikat.

– Rendőri intézkedés történt – mondta a Borsnak a megtört édesanya, aki állítja: nem hagyja annyiban a dolgot, küzdeni fog, hogy visszakaphassa a gyerekeit. D. Anita a Borsnak még elmondta: a kényszerintézkedés után is láthatja a fiait. A Bors a hétfői tragédia után megkereste az illetékes gyámhivatalt, azonban választ még azóta sem kaptunk kérdéseinkre.

Itt még együtt a család. Anitától tegnap vették el a két fiát

Mint arról korábban beszámoltunk: a családban már történt egy tűzeset, akkor a budakeszi házuk égett le. A nyomozás megállapította, hogy azt a tüzet a most tizenegy éves fiú, Dominik okozta. A család azóta állt a gyámügy védelme alatt, vélhetően emiatt intézkedtek most.

Neked Ajánljuk