Grandli.hu – A Vadászapró

Grandli.hu – Vadászapró Hirdetések http://grandli.huNagy örömmel üdvözölte a hazai vadásztársadalom, a nemrégiben elkészült grandli.hu vadászapró – vadászati apróhirdetési portált.

A legtöbb apróhirdetési oldalon – eleve tiltva vannak a fegyverek és ahhoz tartozó eszközök hirdetései – noha semmilyen törvénybe nem ütköznek, ám a nagyobb portálok vezetése úgy döntött, nem ad teret semmilyen eszköznek amelyet “gyilkolásra” lehet használni.

A vadászok jól tudják, hogy nem kell vitába szállni senkivel, akinek a nézete és hitvallása az, hogy a vadász nem más mint kedvtelési célú gyilkos. A városi emberek többsége az állatkertben, vadasparkban megsimogatja a vaddisznót, vagy őzet, rosszabb esetben egy baleset kapcsán találkozhat még velük a természetben, egy autóútra kiszaladó vad formájában. Ilyenkor a legtöbb embernek nincs fogalma sem arról, hogy a kárt a vadásztársaság fizeti ki. Mint ahogyan a vadásztársaság fizeti ki azon óriási károkat is, amelyeket például a vaddisznók okoznak a gazdaságban.

Sok húsevő ember úgy hiszi talán, hogy a Tescoban kapható fagyasztott vadhús magról hajtott, egy fán nőtt, és onna szedték le. Bizony ez mind nem így van. Sajnos – vagy sem – az emberek túlnyomó része húsevő, és minden hús amit megeszünk, valaki által “legyilkolásra” került. Legyen az egy vágóhíd, vagy egy vidéki disznóvágás, egy hétvégi kakaspörkölt a háztájiból, vagy egy jó vadhús étel, a vadászok kezeiből.

A grandli.hu vadászapró vadászati apróhirdetési portál mobilbarát, ingyenes, és korlátlan – azonnal megjelenő – hirdetést tesz lehetővé mind magánszemélyeknek – mind gazdasági társaságoknak – megkülönböztetés nélkül.

Rendszeres nyereményjátékaikban különböző értékes tárgyakat – vadmegfigyelő kamerát, puskatokot, ruházatot – sorsolnak ki “élő adásban” a youtube csatornájukon.

Sok sikert kívánunk a grandli.hu vadászapró csapatának, a nagyszerű kezdeményezéshez, s kívánjuk, hogy heteken belül az ország legismertebb vadászati apróhirdetési portállá nőjék ki magukat, amelyre minden esélyük megvan, a csodálatosan megtervezett weboldallal!

Kelemen ZsoltNeked Ajánljuk