Budapesti Fidesz: Karácsony ott sem volt a tegnapi ülésen, de gátlástalanul ismét csúsztat – Mandiner.hu

„Várjuk a következő vizsgálóbizottsági ülést, ahol reméljük, nem jön közbe számára semmi »halaszthatatlan«, és végre Facebook posztos üzengetések helyett szemtől szemben is meghallgathatjuk őt!” – zárja bejegyzését a fővárosi szervezet.

A fővárosi Fidesz hivatalos Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely kedd reggeli bejegyzésére, amelyben többek között azt írta: „Ma reggel bejövök a Városházára és képzeljétek, még mindig megvan. Pedig állítólag eladtuk.” A fővárosi Fidesz bejegyzésében hangsúlyozza:

soha senki nem állította, hogy már eladták a Városházát.

A tegnapi vizsgálóbizottsági ülésen viszont – Karácsony eddigi állításaival ellentétesen – az derült ki, hogy nem is hoztak olyan döntést, hogy nem szándékoznak eladni.

Karácsony szerint az is kiderült a Városháza eladását vizsgáló bizottság ülésén, hogy semmiféle „jutalékos rendszer” nem működik a Városházán, sőt a Fidesz frakcióvezetője maga állította: senki nem is beszélt arról, hogy lenne ilyen.

„Karácsony Gergely ott sem volt a tegnapi ülésen”

A Fidesz erre reagálva azt írta: Láng Zsolt frakcióvezető nem mondott olyat, hogy senki nem beszélt arról, hogy működne jutalékos rendszer a Városházán. Éppen arról volt szó a tegnapi ülésen, hogy

azért van szükség a vizsgálóbizottságra, hogy egyértelműen kiderüljön: működik-e ilyen rendszer vagy sem,

hiszen több hangfelvételen is ezt állítják a Városháza ingatlanügyeiben jártas emberek.

„Ahogy látjuk, Karácsony Gergely ott sem volt a tegnapi ülésen, de gátlástalanul ismét csúsztat és eltorzítja a valóságot. Várjuk a következő vizsgálóbizottsági ülést, ahol reméljük, nem jön közbe számára semmi »halaszthatatlan«, és végre Facebook posztos üzengetések helyett szemtől szemben is meghallgathatjuk őt!” – zárja bejegyzését a fővárosi Fidesz.

Nyitókép: Facebook

Neked Ajánljuk