Bors: Az Aszódon megölt két lány rettegett apjától – hvg.hu

Tamás, az apa hosszú évek óta rettegésben tartotta volt párját és két közös gyermeküket – írja a Bors az aszódi kettős gyilkosság előzményeiről.

A lap szerint az édesanya, Zsuzsanna négy évvel ezelőtt Vámosgyörkre költözött lányaival, Tímeával és Júliával. A szomszédok elmondása szerint a tanárnőként dolgozó anya a környéken mindenkit arról kérdezett az ingatlan kiválasztása előtt, hogy az utca vajon kellően biztonságos-e, be is kamerázta később a házat amit hatalmas kerítés is véd.

A szomszédok sejtették, hogy a család körül valami nincs rendben, de Zsuzsanna udvariasan, ugyanakkor határozottan közölte a helybéliekkel, hogy nem szeretne közvetlenebb kapcsolatba kerülni senkivel.

©

Bár a lányok később feloldódtak, de az utcára csak ritkán merészkedtek ki. Az apjukhoz nem szívesen mentek, féltek tőle. A múlt héten Júlia csak azért utazott el az apjához, hogy a húgát, Tímeát védje.

Az anyának rögtön rossz érzése támadt, amikor a lányai nem értek haza a hétvége elteltével. Bejelentést tett a rendőrségen, ám akkor azt még senki sem tudta, hogy élve már nem fogják őket megtalálni. A Pest megyei Aszódon levő társasház lakóinak időközben feltűnt, hogy Tamás lakásából erős szag árad, ezért értesítették a rendőrséget, bár akkor még nem tudták, hogy gyilkosság történt. Így találták meg a két kamaszlány holttestét – emlékeztet a lap.

A Borsnak a lányok édesanyja azt mondta: “az a szörnyű, hogy ez egyáltalán megtörténhetett.”

Neked Ajánljuk