Belföld – Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán – Index.hu

2021.12.05. 06:39

Deutsch Tamás apósa, Lazsányi László volt az a 66 éves férfi, akit pénteken este halálosan megkéselt Óbudán, a III. kerületben az albérlője.

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a gyilkosság áldozata, ezt az RTL Klub közölte. Ezzel párhuzamosan a Tények ismertette, hogy az áldozat ismert focista volt a 80-as években. 

Késő este a Blikk szúrta ki ifjabb Dunai Ede író – id. Dunai Ede egykori labdarúgó fia – bejegyzését, amelyben ő már meg is nevezte, hogy Lazsányi László az áldozat. Lazsányi pedig Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztika szakosztálya elnökének az édesapja.

Dunai Ede a bejegyzést később eltávolította, viszont szombat este Deutsch-Lazsányi Erika is közölte a Facebookon a szomorú hírt.

Azóta pedig a magyarfutball.hu oldalán is megerősítették, hogy Lazsányi László valóban meghalt pénteken. A honlap szerint Lazsányi László – akinek beceneve „Lazsa” volt – többszörös ifjúsági válogatott volt, a BVSC csapatában nevelkedett Törőcsik Andrással és Fekete Lászlóval.

Katonaidejét a Kossuth KFSE csapatában töltötte, ahol Budai László volt az edző a 70-es években. A Székesfehérvári MÁV Előre csapatában lett NB I-es játékos, később, a 80-as évek elején Csepelre igazolt.

Az idős férfi vasárnap, december 5-én ünnepelte volna a 67. születésnapját. 

(via Blikk)

Neked Ajánljuk