Bayer Zsolt: Zsidókat számlál a baloldal – Mandiner.hu

Márki-Zay Péter nemzetvezető elvtárs a hétvégén fejtette ki iránymutatását ebben az ügyben.

„Úgy tűnik, homok került az ellenzéki együttműködés rendszerébe (Elegy – lásd még: »Elegyes, mint a kódisszar«), méghozzá az egyik legfontosabb kérdésben, nevezetesen, hogy mennyi zsidó is található a Fideszben (és előbb-utóbb nyilván a KDNP-vel kapcsolatban is előkerül majd ez a sarkalatos kérdés).

Márki-Zay Péter nemzetvezető elvtárs a hétvégén fejtette ki iránymutatását ebben az ügyben, imigyen: „A Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés. (…)  Egyet tudok konkrétan, én őt nagyon nagyra becsülöm.”

Az ilyen iránymutatások felmérhetetlenül értékesek. Ugyanis az ellenzéki együttműködés rendszere mint pásztor nélküli nyáj bolyongott, és ment a maga feje után zsidókérdésben, egészen idáig. És akkor a nemzetvezető elvtárs (civilben porszívó- és mindenféle egyéb ügynök, kanadai állampolgár, egészségügyi szakértő, gazdasági szakértő, gyermeknevelési szaktanácsadó, továbbá rétor és Pontifex Maximus) ráhelyezte ujját a kor ütőerére, s megállapította, miszerint a Fidesz (Márki-Zay kifejezése szerint homokos zsidó) tanácsadójának munkáját ellensúlyozandó (amúgy nevezett már régen meghalt) ideje állásfoglalást kiadnia a fideszes zsidók kérdéskörében.

Márki-Zay nemzetvezető elvtárs mérlegelt, töprengett, latra vetett gondolatot s szót (szokása ez neki), s végül minden szempontot figyelembe véve megalkotta fenti összegzését. Vagyis hát, hogy miközöttünk elég kevés a zsidó, ő például csak egyet ismer személyesen, de azt legalább nagyra becsüli. Jó tudni az ilyesmit.”

Fotó: Facebook

Neked Ajánljuk