Az Informátor romba döntötte Kálmán Olga híres függetlenségét – Hír TV

Az európai parlamenti választáson Gyurcsány Ferenc pártja második helyen végzett, így jobb, ha minden ellenzéki arra menekül, amerre lát. A „megbízható” Gyurcsány és Gyurcsányné hozta is a formáját: alig néhány óra leforgása alatt pontosan az ellenkezőjét csinálta annak, amit ígért és bejelentette: Karácsony Gergely helyett Kálmán Olgát támogatja a főpolgármesteri előválasztáson. Kálmán Olga áprilisban még határozottan állította, neki nincs helye a politikai pályán, de Gyurcsányék füttyentésére sutba dobta az elveit.

Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa az Informátornak elmondta, az ellenzéki casting nem a budapestiek érdekeiről szól, hanem a baloldali hatalmi pozíciók szétosztásáról. A kormánypárti képviselő hozzátette:

a parlamentben Gyurcsány az ellenzék vezére, felesége az Európai Parlamentben lett az ellenzék vezére, és most úgy gondolják Budapesten is nekik kellene fújni a passzát szelet.

A kereszténydemokrata politikus szerint az, hogy Gyurcsány elengedte Karácsony Gergely kezét, az újabb bizonyíték arra, hogy ő irányít az ellenzéki oldalon. Nacsa Lőrinc Kálmán Olgáról elmondta:

Kálmán Olga egyáltalán nem független és egyáltalán nem objektív. Néha függetlenítette magát, de a valóságtól. Mindig is megpróbált a kormánypártok ellen dolgozni.

Kálmán Olga elfogult riporteri stílusa és pályafutása is cáfolja a politikussá lett tévés objektivitását. A nyíltan antiszemita Jobbik után, most Gyurcsányékkal lépett frigyre. Persze, megszokhattuk már, hogy ami kristálytiszta a jobboldalon, azt szétszínezik az ellenzéki térfélen, hiszen a tények ellenére is ráaggatják Kálmán Olgára az objektív jelzőt. Rossz hír azonban a szemellenzős ellenzékieknek:

az Informátor stábja lebuktatta Kálmán Olgát és romba döntötte az ő híres függetlenségét.

S, hogy miként is történt a függetlenség mattolása? Nagyon egyszerű: Kálmán Olga a DK belvárosi központjában hajlandó lett volna interjút adni az Informátornak, de Gyurcsányék nagyon gyorsan ráparancsoltak és megtiltották neki, hogy nyilatkozzon.

Vagyis, mostantól Kálmán Olga nem dönthet maga arról, hogy kinek ad interjút.

Neki már Gyurcsányék parancsolnak és ők irányítják a korábban baloldali, majd jobbikos propagandistát.

Teljes adás: 

Hír TV 

Neked Ajánljuk