Álomesküvő egy karnyújtásra – Székely Cili esküvőrendező a legjobbat hozza ki a nagy napból

Valószínű, hogy a legfajsúlyosabb döntést az eljegyzés pillanatában már meghoztátok, de ahogy fokozatosan elmerültök az esküvőszervezés hullámaiban, tapasztalni fogjátok, hogy nem megy minden olyan könnyen, mint a karikacsapás. Székely Cili esküvőrendezőként leveszi a vállatokról a terhet, hogy rengeteg időt, energiát és fáradságot megspóroljon nektek a nagy napra.

szekelycili.com

EC: Mióta foglalkozol esküvőszervezéssel? Mi indított el ezen a pályán?
Cili: 
Két éve foglalkozom ezzel a szakmával. Egy közvetett és mondhatni burkolt családi felkérés indított el ezen a pályán. A sógoromék megkérték a férjemet, hogy hadd tarthassák az esküvőjüket a mi kertünkben. Természetesen ő azonnal igent mondott. A kezdeteknél – némi humorral fűszerezve, s hogy nekünk ne okozzanak fáradalmakat – úgy gondolták, hogy nekik bőven elég, ha egy 3 az 1-ben kávé mellett, két tanúval mondják ki a boldogító igent. Ám ahogy telt múlt az idő és közeledett a nagy nap, háziasszonyként – és persze ismerve az ő valódi elképzeléseiket – úgy éreztem, hogy nem hagyhatom ennyiben egy ilyen jeles családi esemény kimenetelét. Így hát, a háttérben intézkedve, szinte észre se vettem, hogy napról napra mélyedtem el az esküvőszervezés rejtelmeiben, míg végül a várakozásaikat felülmúló igazán elegáns esküvőt szerveztem meg nekik a család és az ifjú pár legnagyobb meglepetésére. Bele se gondoltam, hogy valójában mit is teszek éppen, csak azt tűnt fel, hogy mennyire jól érzem magam ebben a szerepben. Az lebegett a szemem előtt, hogy a maximumot hozzam ki ebből a napból, nekik pedig egy életre szóló örömet szerezzek vele. Végül a család, a vendégek és persze az ifjú pár biztatása indított el ezen a pályán, amiért örökre hálás leszek nekik.

EC: Miért javaslod a pároknak, hogy esküvőszervezőt kérjenek fel?
Cili:
 Nagyon őszinte leszek: a saját esküvőm megszervezésénél én sem kértem esküvőszervező segítségét. Csak néhány éve volt, de valahogy akkor még ez a környezetemben nem volt ekkora divat. Sajnos.

Bőven jutott időnk a szervezésre, ezért úgy gondoltuk, hogy a munka mellett játszva mi is mindent meg tudunk szervezni, kézben tudunk tartani, ezáltal a nagy napon sem történhet semmilyen váratlan esemény, amire ne lennénk felkészülve. Tévedtünk. Már maga a szervezés is sokkal több időbe és energiába került, mint azt elsőre gondoltuk – és amit egymásra is fordíthattunk volna, ha megbízunk egy profi szervezőt. Ugyan az esküvő nagyon jól sikerült, de a háttérben még a nagy napon is olyan apró fennakadások voltak, amelyekről a vendégek bár mit sem sejtettek, ennek ellenére utólag én nagyon szívesen megkíméltem volna mind magunkat, mind a szüleinket az ilyen hirtelen felmerülő stresszfaktoroktól, megoldásra váró helyezetektől.

Én azt gondolom, hogy az esküvőszervezés olyan, mint egy házépítés. Felkeresheted és összeszervezheted egyedül a különböző területeket érintő szakembereket, gondolván, hogy ezzel megspórolod a mindent összefogó és levezénylő generálkivitelezőt, de amikor rájössz, hogy ez mennyi idődbe és energiádba kerül, ráadásul mennyi feszültséggel vagy tanulópénzzel jár, akkor belátod, hogy mégiscsak a „belső hangra” kellett volna hallgatni, és megérte volna egy profi szakembert megbízni.

EC: Te hogyan segíted a párokat? Miért érdemes téged választaniuk?
Cili:
 A hagyományos mellett olyan speciális csomagokkal, különleges szolgáltatásokkal, kiemelkedő kiszolgálással és ajándékokkal tesszük még exkluzívabbá, személyre szabottá az esküvőszervezést, amelyekkel élve nálunk minden menyasszony és vőlegény a fellegekben járhat, azonfelül kitüntetett bánásmódban részesülhet.

Gondolok itt például az újra házasodó párok, illetve a várandós menyasszonyok, vőlegények speciális csomagjairavagy a chromakey stúdiónkban elkészíthető profi videóüzenetekre, esküvői logótervezésre, kedvezményes táncoktatásra. És még a meglepetés ajándékokról, vagy a kényeztető ajándékcsomagjainkról nem is beszéltem.

EC: Milyen egy tipikus Székely Cili által megszervezett esküvő?
Cili: 
Elegáns, precíz, ugyanakkor meghitt és önfeledt. Az esküvő napja már a jéghegy csúcsa. Ezért bárhol is tart aznap az esemény, a társammal Krupincza Timivel mi mindig két lépéssel előrébb járunk annak érdekében, hogy maximális felkészültséggel dolgozzunk. Ugyanakkor – mint egy jó színházi előadáson a nézők- a vendégek és a pár ebből kizárólag annyit érzékel, hogy minden úgy zajlik körülöttük, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, s ahogyan korábban álmodoztak róla.

EC: Van kedvenc részed a szervezésben?
Cili: 
Hogyne. Amikor a nagy napon megérkezünk a helyszínre és a színfalak mögött az utolsó simításokat végezzük, mialatt a pár készülődik, s mielőtt a vendégek megérkeznének. Ekkor már minden tökéletesen összeáll, a dekoráció érintetlenül gyönyörű, mindenki végzi a feladatát, de már gondolatban készül a „premierre”, amely óriási felelősséggel jár, hiszen ez esetben nem ismétlődik meg a következő este. Olyan izgalmas órákat, rohanó perceket élünk át ekkor, amely folyamatosan pozitív adrenalint ad, s amelyet nem cserélnék el semmire.

EC: Hol vállalsz felkéréseket?
Cili:
 Főként az ország középső és nyugati részében. Fontosnak tartottuk, hogy specializálódjunk minden téren, mert a helyszínek részletesebb ismeretével, egyúttal fokozzuk szakértelmünket, valamint megbízhatóságunkat egyaránt. Ezért Budapesten kívül 7 megyét határoztunk meg, ahol vállalunk felkéréseket. A weboldalamon keresztülbeküldhető adatlapon rögtön ki is választható, hogy a párok melyik megyében képzelik el esküvőjüket.

Esküvői csomagajánlatok Székely Cilitől:

Ha már tudjátok, mit szeretnétek és eldöntöttétek, hogy Székely Cili esküvőszervezőt hívjátok segítségül, az alábbi csomagok közül választhattok:

két normál csomag – a Simple és a Brilliant – mellett két speciális csomag – a Remarried és a Baby due – alkotja az ajánlatok listáját.

Simple csomag ideális választás, ha az esküvői menetrend és szolgáltatói lista összeállításában, valamint a költségvetési terv kialakításában szorultok elsődlegesen segítségre. A csomaghoz tartoznak továbbá választható extra kuponok, amit három perces videóüzenet rögzítésre, táncoktatásra vagy projektoros felszerelés biztosítására használhattok fel.

Brilliant csomag tartalmazza mindazt, amit a Simple csomag, de kiegészül a papírdekorációk terén történő segítségnyújtással, a köszönetajándékok, ültetőkártyák és menükártyák helyszíni kihelyezésével, gépjármű bérlés biztosításával, szállás kereséssel, valamint egy extra meglepetés ajándékkal.

Remarried csomag azon pároknak ajánlott, akik már nem az első esküvőjükre készülnek. A Brilliant csomag szolgáltatásain túl, a Remarried részeként a menyasszonyi ruha kiválasztásában és a meghívók szövegezésében is kaptok támogatást.

Baby due csomag mindenre kiterjedő szolgáltatásait azok a párok élvezhetik, akiknek a babavárás és az esküvőszervezés ideje egybe esik.

Amennyiben a fenti ajánlatok nem fedik le az igényeitek, állítsátok össze saját Egyedi kívánság csomagotokat!

Székely Cili esküvőrendező

szekelycili.com
www.facebook.com/szekelycili
www.instagram.com/szekelycilieskuvo
+36 30 184 3939

Az álomesküvő minden részlete megörökítésre méltó – bízd magad olyan profikra, mint amilyen Ungi Dániel is!

Neked Ajánljuk