A NATO és a „Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk – Mandiner.hu

A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése és a „Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk vasárnap Budapesten.

A demonstrációt Orbán Viktor miniszterelnök hivatala elé hirdette meg a párt, ám a rendezvényre – amelyen a szónokok alig beszéltek az ukrajnai háborúról, hanem inkább a „Covid-diktatúra” megszüntetését követelték –, végül a Sándor palota előtti területen került sor.    

Toroczkai László, a párt elnöke úgy vélekedett, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és annak főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz – aki szerinte egy „etióp terrorista gazember” – át akarja venni az irányítást a világ felett.    

A politikus azt mondta ugyanakkor, hogy a koronavírus, ami az „emberiség ellen bevetett mesterséges biofegyver” és az ukrajnai háború ugyanazt a célt szolgálják,

a globális nagyvállalatokat gazdagító új világrend kialakítását.

Szerinte a Mi Hazánk volt az egyetlen párt amely felelősen viselkedett a járvány kezdetekor, mert koronavírus kutatóközpontot állított fel.    

Ennek köszönhetően – mondta – egy hónap alatt kiderült, hogy globális gazdasági, politikai átalakítás zajlik a koronavírus árnyékában és a Fidesz nem az óriáscégekkel, hanem a magyar emberekkel akarja megfizettetni a mesterséges járvány árát.    A balliberális oldal pedig, az oltást követelve, versenyt kiabált a Fidesszel – fűzte hozzá.    

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy az ukrajnai háború nem az ukránok és az oroszok háborúja, hanem a „Világgazdasági Fórumba” tömörült globális nagyvállalatok, elsősorban a fegyvergyártók felelősek a vérfürdőért, aminek az „északi civilizáció” elpusztítása a célja. Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk elutasítja az Oroszország elleni szankciókat, mert

az orosz gáz és olajimport megszüntetése kivégzi Magyarországot.    

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese szerint a Fidesz és a balliberálisok ugyanazt a politikát folytatják, a járványügyi korlátozások, az oltások és lezárások politikáját. Vagyis, aki nem akarja átélni újra az elmúlt másfél év, a járványügyi korlátozások időszakát, az szavazzon a Mi Hazánkra! – fogalmazott.    

Közlése szerint, amennyiben a magyar kormány szolgalelkűen végrehajtja a NATO parancsait és az Egyesült Államok, valamint a NATO katonákat telepít Magyarországra, a magyar emberek fogják megfizetni a háború árát. Ugyanakkor a magyarellenes intézkedéseket végrehajtó Ukrajna nem lehet Magyarország barátja – mondta a politikus. Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a NATO-harccsoport betelepítése nyomán Magyarország potenciális háborús célponttá válik. Aki ellenzi, hogy Magyarországot belerángassák a háborúba, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra! – szólított fel.    

Szakács Árpád publicista, aki orosz nemzeti színű szalagot viselt a ruháján, úgy fogalmazott: mára a keresztény-nemzeti kurzus arra jutott, hogy leginkább

a szólás- és véleményszabadság veszélyezteti a demokráciát.    

Apáti István, a párt alelnöke szabadságot követelt a terrorizmus vádjával, első fokon 17 év fegyházra ítélt Budaházy Györgynek és társainak, hozzátéve, hogy ha elég erős lesz a Mi Hazánk a parlamentben, akkor közkegyelemben részesítik őket.    

A demonstráció részvevői „Covid-diktatúra”-ellenes és oltásellenes molinókat tartottak a magasba. Az egyik transzparensen az szerepelt, hogy WHO, NATO, USA, EU terrorista szervezet, egy másikon pedig az Ukrajnában harcoló orosz haderő győzelmi jele a „Z” volt látható. 

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Neked Ajánljuk