A Csengetett, Mylord? legendája elsírta magát a magyarok miatt – Mandiner

„Olyan volt, mintha Elvis Presley lennék” – nyilatkozta a James Twelvetrees-t alakító Jeffrey Holland a Daily Star Sunday-nek.

A színész elárulta a lapnak, hogy a Csengetett, Mylord? még mindig hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon. „Imádják a műsort. Minden héten kapok e-maileket az ottani emberektől, mert még mindig olyan népszerű a sorozat” – idézte a Jeffrey Holland szavait a hirado.hu.

A Csengetett, Mylord? 26 részes brit televíziós vígjátéksorozat, amit először a BBC-n mutatták be és külföldön sokkal népszerűbb lett, mint a saját hazájában – de valószínűleg sehol máshol annyira, mint nálunk, Magyarországon. A sorozat sztárjai 2018-ban Budapestre utaztak, Jeffrey Holland pedig felidézte a lapnak, hogy mit érzett, amikor a magyarok elképesztő szeretettel vették körül.

„Amikor kimentem a színpadra, a közönség megvadult. Soha nem hallottam ilyesmit. Olyan volt, mintha Elvis Presley lennék. Olyan megindító volt. Amikor lejöttem a színpadról, sírva fakadtam, mert annyira elöntött a szeretet a szobában. Úgy bántak velünk, mint a királyokkal” – emlékezett vissza Holland.

Nyitókép: Facebook

Neked Ajánljuk